fbpx

Rondje om langs de molen naar het strand

Ik hou ervan. ‘s Avonds na het eten nog even in de auto springen om langs mijn favoriete hotspots te gaan. Meestal heb ik wat locaties in mijn hoofd waar ik langs wil en samen met mijn privechauffeur 😉 rijden we dan een rondje om. Wie had dat ooit gedacht. Vroeger als kind had ik er zo’n hekel aan als mijn vader op zondagmiddag na een bezoekje aan oma nog bij windjewaai om naar huis ging. Zo nutteloos vond ik dat. En nu doe ik het zelf…. tijden veranderen 🙂

Gister eerst langs dat ene bordje met ‘Camping’ aan de Middenweg. Ook rijden we langs een graanveld wat langzaam maar zeker een goudgele gloed krijgt. Door naar de molen in Oudesluis waar we even uitstappen. Helaas is het hart met wilde bloemen daar uitgebloeid maar de lucht is prachtig! Er hangen zoveel wolken in de lucht en dat maakt de foto zoveel mooier.

Daarna op naar Julianadorp aan Zee. In duinen staat daar een bunker uit de Tweede Wereldoorlog en die is helemaal met graffiti bespoten. Daar heb ik een fotoshoot gedaan met de producten van Phoenix Hair Products. En natuurlijk zelf nog even de uitkijktoren opgeklommen om duinen en zee op de foto te zetten. We wachten niet op de zonsondergang maar lopen weer naar de auto terwijl veel vakantiegangers met hond nog even naar het strand lopen. Groot gelijk want een strandwandeling in de avond is heerlijk! Wij hebben gewoon geluk dat we in de Noordkop wonen en zo even tijdens ons rondje om heenrijden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *