fbpx

Happy met ansichtkaarten

Vanmorgen mijn sportschoenen aangetrokken en voor dag en dauw een rondje hardgelopen. Het is nog heerlijk rustig op de weg. Op dit uur van de dag komt de zon op en hoe dat is elke keer weer een verrassing. Als ik de straat uit ben word ik steeds enthousiaster want die ochtendzon komt net boven de horizon uit!

Snel naar mijn favoriete plekje aan het Oude Veer. De stijger is glad en voorzichtig loop ik naar het einde. Als je daar staat vergeet je even alles om je heen. Ik staar naar de molen aan de overkant en de zon die de lucht zo prachtig laat verkleuren. Ik maak een paar foto’s. Ik wacht op dat ene moment dat het nog mooier wordt. En dat wordt het als de zon bijna weer achter de wolk vandaan komt en de vogels in een v’tje door mijn lens vliegen. Ik voel dat ik koud word dus tijd om door te lopen. Maar soms heb ik van die dagen dat ik alles om me heen als het perfecte plaatje zie en ik steeds weer stop om dat vast te leggen. Zo kom ik nooit thuis. Maar die reiger bij het gemaal blijft zo mooi zitten voor de foto.

Daarna flink de pas erin. Via het Caloriepad weer richting het dorp. Even genieten van de weerkaatsing van de wolkenlucht in het slootje naast me, genieten van de landerijen waar een laagje stro de bollen straks warm houdt in de winter en het nu nog gekleurde dahliaveld met vrolijk wuivende bloemen. Ik geniet.

Veel van deze kleine genietmomentjes deel ik op mijn Instagram-account @fotografiedanielle met de hele wereld! Maar ik heb ook mijn stoute schoenen aangetrokken om mijn langgekoesterde droom uit te laten komen. Van 12 fotomomenten heb ik ansichtkaarten ontworpen en laten drukken. En ik heb de doos net ontvangen. Ik ben zo happy. Want wat is er nu leuker dan een kaartje sturen in deze bijzondere tijd? Wie ga jij verrassen met een zelfgeschreven kaart?

Mijn ansichtkaarten zijn te koop per setje van 12. De kosten zijn 12,50 euro. Zo kan je maar liefst 12 mensen blij maken met een kaartje!

set van 12 ansichtkaarten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *