fbpx

Hangt deze canvas straks bij jou boven je bank?

Of op een ander plekje natuurlijk! Deze foto heb ik genomen bij ’t Kuitje, een natuurgebied in Den Helder waar je de Waddenzee kan aanraken. Boten kunnen hier de zee in en de zon komt hier prachtig op! Ik heb de Waddenzee door mijn lensball gefotografeerd wat een speciale kijk geeft op het Wad. De canvas is 120 bij 80 cm dus je moet er wel de ruimte voor hebben. Omdat ik inmiddels een andere foto heb hangen, geef ik deze gratis weg. Je betaalt alleen eventueel de verzendkosten. Wil je een andere afbeelding op canvas willen, kan ik die altijd in opdracht maken. Neem dan gerust contact met mij op.

Wie maak ik blij met deze canvas? Ben jij dat? Laat dan een reactie achter.

Liefs, Daniëlle

Canvas met Waddenzee in lensball

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *